napkollektor akcióA LEGOLCSÓBB VÍZMELEGÍTÕ NAPKOLLEKTOR      

193.900.-FT  

VISZONTELADÓK JELENTKEZÉSÉT VÁRJUK !!!

Viszonteladói részletek  itt:   ------>   Napkollektor viszonteladó

                          

 

  


napkollektor header

Minden napsütötte órával pénzt veszítesz
  TOKYO SOLAR NAPKOLLEKTOR NÉLKÜL!

napkollektor header

grünpower

Személyes tapasztalataim, az elmúlt két év alatt, amióta a TOKYO SOLAR Napkollektort használom, kizárólag pozitívak. Tavasztól õszig ingyen van a melegvíz - 9 hónapig.
A napkollektor felszerelése nem volt bonyolult, én magam végeztem. Kis kézügyességgel bárki felszerelheti - akinek alapvetõ vízszerelési ismeretei vannak.

A TOKYO SOLAR napkollektor élettartama 15 év - az ára 2-3 év alatt megtérül. Van aki a napkollektort gerendákhoz fogatja, van aki a mennyezetre (padlástér padlójára) a ház felépítésétõl függõen. Ha lapos tetõ akkor még egyszerûbb. Gyere, nézz körül nálam és meglátod, milyen is mindez a gyakorlatban! Olvass tovább - megtalálod a választ a napkollektorokkal kapcsolatos kérdéseidre!

Egyre nagyobb teret hódít a napenergia hasznosítása. Napelemek, napkollektorok és számos más berendezés segíti a zöld-energia létrehozását. A NAPKOLLEKTOR hazánkban az egyik legkedveltebb hõenergia elõállítására használt berendezés. Cégünk elsõsorban magánházak számára telepít napkollektor rendszereket, de közületeket is kiszolgálunk. Szállodák és apartmanok a napkollektor rendszerek használatával jelentõs megtakarítást érnek el

Ezen az oldalon némi általános áttekintést szeretnénk adni termékeinkrõl - árkatalógusunkat itt találja: Árkatalógus

ÉS MI A JÓ A TOKYO SOLAR Napkollektorban ????

A napkollektor olyan épületgépészeti berendezés, amely a napenergia felhasználásával közvetlenül állít elõ fûtésre, vízmelegítésre használható hõenergiát. Fûtésre való alkalmazása az épület megfelelõ hõszigetelését feltételezi. Általában tavasszal és õsszel mint átmeneti fûtésrendszer, télen mint kisegítõ fûtés használatos. Hõcserélõ közege jellemzõen folyadék, de a levegõt használó változatai is elterjedtek. A hétköznapi nyelvben gyakran összetévesztik a napelemmel, amely a napsugárzást elektromos energiává alakítja.

ÉS MI A JÓ BENNE...????

Sokan tudják, hogy a napenergia hasznosítása jó dolog, mégis határozottan jár némi idõ és energia befektetéssel, hogy háztartásunkat átalakítsuk és napenergia hasznosítására álljunk át.

Napenergia felhasználásának elõnyei:

1. Pénzt takaríthat meg TOKYO SOLAR Napkollektorral!

A kezdeti beruházást követõen, a napenergia ingyenes. Nincs kétéve az ingadozó üzemanyag áraknak és jelentõs megtakarítást eredményez a villanyszámlában.
A helyreállítási / megtérülési idõ erre a beruházásra is nagyon rövid függõen, hogy mennyi a háztartásban az energia-felhasználás.

Járulékos haszon lehet, hogy a kormány támogatni fogja az alternatív energiahasznosítást - közüzemi és magán létesítményekben egyaránt. A nyugat-európai modell azt mutatja, hogy pályázatok és állami támogatások ösztönzik majd a napkollektor és egyéb napenergia rendszerek telepítését. Ezen kívül, ha a rendszer többlet energiát termel, mint használ, akkor az energiaszolgáltatók térítés ellenében átvehetik azt.

2. A napenergia környezetbarát

Napenergia tiszta, megújuló (ellentétben a gáz, olaj és szén elégetésével nyert energiával) Nem szennyezi a levegõt - felszabadulásával szén-dioxid, nitrogén-oxidok, kén-dioxid vagy higany nem kerül a légkörbe, mint a legtöbb hagyományos fûtési módszerrel. Napenergia ezért nem járul hozzá a globális felmelegedéshez, a savas esõ vagy szmog kialakulásához. Így aktívan csökkenti a káros üvegházhatást generáló gázok kibocsátását. A napkollektorok, nem használnak semmilyen üzemanyagot, így nincs költség az üzemanyag-szállítással, tárolással vagy a radioaktív hulladékok keletkezésével.

3. Bárhol használható a TOKYO SOLAR Napkollektor!

Napenergia olyan helyeken is lehet használni, ahol az áramellátás másképp nehezen és nagyon költségesen megoldható. A közüzemi energiaszolgáltatóktól való leválást is lehetõvé teheti a napkollektor. Egy "Isten háta mögötti" kis erdészházban is használható. Nagyobb távlatokban gondolkozva, a napenergia-hasznosítás csökkenti a függõséget a külföldi és / vagy központi energiaellátóktól, segíthet áthidalni bizonyos természeti katasztrófákat vagy a nemzetközi eseményeket, és így hozzájárul a fenntartható jövõhöz.

4. Alacsony karbantartási igény a TOKYO SOLAR Napkollektornál!

A napenergia-rendszerek gyakorlatilag karbantartást alig igényelnek. A telepítés után nincsenek ismétlõdõ költségek. Csöndesen mûködnek, nincs mozgó alkatrészük, nem kell hozzájuk üzemanyagot vásárolni és nem bocsátanak ki kellemetlen gázokat. Napkollektor házilag? Ne barkácsoljon! A minõségi alapanyagok és a kiforrot technológia biztosítja hogy hosszútávon hatékonyan használja fel a nap energiáját melegvíz elõállítása céljából.

 

Mit tudunk a napenergiáról?


A napenergia biztonságos és népszerû alternatív energiaforrás. Egyszerûbben fogalmazva, a napenergia a napfénybõl nyert energia. A különbözõ módszerek napenergia hasznosításával képesek fedezni egy háztartás szinte teljes napi energiaszükségletét.

Három tényezõben összegezhetjük a napkollektorok fõ elõnyeit:

Header

Header

Napenergia nem károsítja a környezetet. Ez az egyik fõ oka annak, hogy számos állami és kereskedelmi létesítmények vált alternatív energiaforrásra, hogy eleget tegyenek az energia követelményeknek.

Ezen felül a napenergia ideális olyan távoli helyeken, ahol nem megoldható a hagyományos áramforrás vagy nehézkes a közmûvesítés. De a napenergiát széles körben használják szabadidõs jármûveknél vagy akár luxus hajók fedélzetén.

KÉRDEZZEN MOST, RENDELJEN ITT, GYORSAN VÁLASZOLUNK!