napkollektor akcióNAPKOLLEKTOR - UNIÓS TÁMOGATÁS

horizontális vonal

grünpower napkollektor

Az Europai Unio eszközbeszerzési pályázatán keresztül jelentõs, vissza nem térítendõ támogatás igényelhetõ napkollektor telepítésére. (Lsd. alul)
Ennek igénylésében segítséget nyújtok. Kérem hívjon a következõ telefonszámon: 06-20-540-4184

 

2009. évi uniós támogatások:

-2009-211-A/2: Eszközbeszerzés mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztéséhez: A pályázat keretében 1-25 millió Ft, 25-50 % mértékû vissza nem térítendõ állami támogatás nyerhetõ el a megvalósítás helyszínétõl függõen (a támogatás mértékénél a hátrányos és nem hátrányos kistérségi besorolás az irányadó). A feltételek a végleges kiírásig még változhatnak.
FONTOS: 40 % ELÕLEG a támogatási szerzõdés megkötését követõen azonnal lehívható!
EU pályázat, hitel, kockázati tõke, egyéb forrás.

Egy beruházási döntés meghozatalakor több alternatív lehetõség kínálkozik a finanszírozási konstrukció kiválasztása során egy vállalkozás számára (pályázat, hitel, tõke, saját forrás). Természetesen mindenki törekszik arra, hogy az adott körülmények között a legkedvezõbb feltételrendszer keretében jusson forráshoz. Talán a saját forrás kínálkozik a legolcsóbbnak, de ez korántsem igaz mindig. A pályázat, hitel, tõke hármas közül a legelõnyösebb feltételeket általában a pályázat kínálja a kis- és középvállalkozásoknak (kkv).

KÉRDEZZEN MOST, RENDELJEN ITT, GYORSAN VÁLASZOLUNK!